Valmennus

Olen koulutukseltani SRL II-tason ratsastusvalmentaja, ja opiskelen tällä hetkellä päätoimisesti fysioterapiaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Savonniemen kampuksella. Omaan hyvät valmiudet myös ratsastajan oheisharjoittelun suunnitteluun ja teen tiivistä yhteistyötä kuntosali Gym42:n kanssa.

MHS Valmennus tarjoaa pääsääntöisesti kokonaisvaltaista henkilökohtaista valmennusta tavoitteellisille urheilijoille. Pakettiin sisältyy:

– 10 kpl valmennustunteja 3-2 hengen ryhmässä (sisältäen maneesin/kentän käyttömaksun Sarin Tallilla, tai kilometrit kotitallilla käydessä). Yksityistunti +10€. Voi käyttää myös sileän/puomitunteihin. Voimassaoloaika 6kk ostopäivästä.
– kilpailukalenterin yhteinen suunnittelu, ja mahdollisuuksien mukaan avustus kilpailuissa.
– halutessasi ohjausta/ohjelmaa oheisharjoittelua, ratsastajan ruokavaliota ja hevosen kanssa tehtävää itsenäistä treeniä varten.
Paketti ei estä muiden valmentajien samanaikaista käyttöä, mutta mielelläni kommunikoin myös muiden ratsukkoa valmentavien henkilöiden kanssa.

Hinnoittelu tapauskohtaisesti välimatkan mukaan. Kysy rohkeasti tarjous omalle paikkakunnallesi!

 

 

Myös yksittäiset valmennuskerrat onnistuvat sopimuksen mukaan. Kysy tarjous omalle paikkakunnallesi mhsvalmennus@gmail.com, tai p. 0445531841.