Valmennus

Olen koulutukseltani SRL I-tason ratsastusvalmentaja, ja opiskelen tällä hetkellä päätoimisesti fysioterapiaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Savonniemen kampuksella. Olen täydentänyt vuoden 2016 aikana osaamistani SRL II-tason valmentajakoulutuksessa, josta valmistuminen on enää muutamista tehtävistä kiinni. Omaan hyvät valmiudet myös ratsastajan oheisharjoittelun suunnitteluun ja teen tiivistä yhteistyötä kuntosali Gym42:n kanssa.

MHS Valmennus tarjoaa nyt ratsastajille kokonaisvaltaisen valmennuksen paketin, johon kuuluu:
– 10 kpl valmennustunteja 3-2 hengen ryhmässä (sisältäen maneesin/kentän käyttömaksun Sarin Tallilla, tai kilometrit kotitallilla käydessä). Yksityistunti +10€. Voi käyttää myös sileän/puomitunteihin. Voimassaoloaika 6kk ostopäivästä.
– kilpailukalenterin yhteinen suunnittelu, ja mahdollisuuksien mukaan avustus kilpailuissa.
– halutessasi ohjausta/ohjelmaa oheisharjoittelua, ratsastajan ruokavaliota ja hevosen kanssa tehtävää itsenäistä treeniä varten.
Tämän paketin hinta Savonlinnassa ja ympäryskunnissa 300€ sis ALV (eli 30€/tunti mikäli muulle ei lasketa hintaa, voi maksaa myös osissa)

Mikäli kaipaisit valmennusta kauempana Savonlinnasta, ota rohkeasti yhteyttä, niin voidaan järjestää sinulle sopiva paketti kilpailukykyiseen hintaan (lähinnä Itä- ja Kaakkois-Suomen alue)!

Paketti ei estä muiden valmentajien samanaikaista käyttöä, mutta mielelläni kommunikoin myös muiden ratsukkoa valmentavien henkilöiden kanssa.

Mikäli paketti ei ole sinulle sopiva, tai tunnu mieluisalta vaihtoehdolta, irtotunnit onnistuvat samalla kaavalla (hinnat +10€). Pakettiin voidaan tehdä myös joitain yksilökohtaisia muutoksia, ota rohkeasti yhteyttä niin fiksaillaan!