Hyvinvointi

2015-hl-trileaf-nutrition-hz-ihm-lock-up-blk_368-outlines_fi-1

Herbalifen Itsenäinen Jäsen

Kauttani henkilökohtaiset valmennussuunnitelmat myös ruokavalion ja liikunnan osalta. Myös laadukkaat Herbalife-tuotteet terveellisen ravitsemuksen tueksi. Kysy lisää mhsvalmennus@gmail.com.

Fysioterapeuttiopiskelijana teen myös opiskelijahintaan kinesioteippauksia, hierontoja (myös kotikäynnit) sekä kuntosali- ja kotiharjoitteluohjelmat. Teen tiivistä yhteistyötä kuntosali Gym42:n kanssa.

Ajankohtaista

level103

Level10 -verkkovalmennus (Ilmoittautuminen menossa!)

Kaikille elämänmuutoksesta haaveileville sopiva verkkovalmennus, jossa kattava paketti ravitsemusta ja liikuntaa. Lisäksi tukea ryhmältä ja neljältä valmentajalta koko neljän viikon ajan.

– 4viikkoa
– Laadukkaat ravitsemustuotteet sekä ravinto-ohjelmarunko
– 5 webinaaria
– kotiharjoitteluohjelma ja/tai kuntosaliohjelma.
– Vaihtuva viikkotreeni.
– Kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa
– Online koutsaus 4:n valmentajan tuella
– Ilmoittautuminen 8.1.mennessä
– Lisätiedot ja ilmoittautuminen: mhsvalmennus@gmail.com , 044 5531841

halequestrian

Healthy Active Lifestyle -Challenge for Equestrians

30.1. alkaa kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille Healthy Active Lifestyle -haaste, jonka tarkoituksena on opastaa ratsastajia tehokkaan, tarkoituksenmukaisen ja helposti toteutettavan oheisliikunnan ja terveellisen ruokavalion pariin. Tavoitteena on lisätä omaa jaksamista ja parantaa omaa ratsastusta oikein suunnitellun oheisharjoittelun avulla.

Haaste toteutetaan kokonaan verkossa, joten voit osallistua mistä tahansa maailmankolkasta käsin. Valmentajina haasteessa toimivat SRL I-tason ratsastusvalmentaja Mari Salminen, sekä fysioterapeutti/personal trainer Tiia Kokkonen.

Koko neljän viikon setin hinta ravitsemustuotteet mukaanlukien (Herbalife F1 pirtelö ja CR7 urheilujuoma) vain 66,70€ !! Pirtelö toimii kätevänä välipalana pitkien tallipäivien aikana, ja antaa kehollesi tarvittavia ravintoaineita.

Lisää infoa saat yksityisviestillä, sähköpostitse mhsvalmennus@gmail.com tai puhelimitse 0445531841

 

fitcamp117

FitCamp Savonlinna

Uusi FitCamp alkaa jälleen 16.1! Olethan jo ilmoittautunut mukaan?